Attila 2016-01-05 14:37:04

  Szia Laci!

 Még egyszer szeretnénk megköszönni,hogy TE voltál a fotósunk.Élveztünk minden pillanatát a Nagy Napnak és a kreatív fotózásnak.Nem igazán találom a megfelelő jelzőt a képeinket nézegetve.Talán ha egy szóval kifejezhetem MESTERMŰ!!!

Ágota 2014-01-13 15:01:08

Kedves Laci!

Nagyon szépen köszönjük a képeket, csodálatosan sikerültek!!! A fotókönyvet egymás kezéből marják ki a családtagok, legutóbb Norbi szülei vitték magukkal, és dicsekszenek a képekkel :)
Nagy örömet szereztél nekünk!

További sok sikert, és sok elégedett párt kívánunk Neked!

Ági és Norbi 

Bozó Brigitta 2013-05-18 13:36:55

Szia!

Megkaptuk a DVD-t, köszönjük szépen a fotókat. Hihetetlenül szépek a képek, látszik, hogy PROFI munka, profi minőségben. Nagyon tetszenek a beállítások, a fények, a szögek... Méltó emlék marad a nagy napunkról 
Tudjuk, hogy az esküvő napján nagyon sokat kellett futnod, sietned, mi is siettettünk... Ennek ellenére minden fontos pillanat meg van örökítve, a lehető legszebben, és ezt nagyon köszönjük Neked!
Abban biztos lehetsz, ha valaki fotós után érdeklődik nálunk, nem habozunk, hogy kit ajánljunk 
Egyáltalán nem bántuk meg, hogy Téged választottunk, sőt, hálásak vagyunk Neked, hogy elvállaltad a fotózást, és ilyen gyönyörű felvételek maradtak meg emlékként.

Laci, ha babafotóst keresünk az elkövetkezendő években, biztos lehetsz benne, hogy Te leszel az első, akit megkérünk:-)

Üdv: Brigi és Zoli

Takács Réka 2012-04-10 10:20:32

Kedves Laci!

A képeid, az írásaid csodálatosak... egyik-másik merengésre késztet, megállít ebben a folyton pörgő világban, megállít és kikapcsol. Egy FényKépre ennyire nem szoktam rácsodálkozni... de a tanyavilág... Egyszerre leszek tőlük boldog és szomorú, boldog, mert a képek fantasztikusak, szomorú a mondanivalójuk miatt. De szerintem ezt pont nem neked kell magyaráznom! 

Oh és nem utolsó sorban:

Alig bírom megköszönni azt, hogy önbizalmat adtál nekem egy röpke félóra alatt! 

Remélem, még lesz alkalmunk együtt alkotni! További jó "munkát"! :)

R.

Juhos Éva 2012-02-13 10:01:25

Szia!


Véletlenül találtam a weboldaladra, nagyon-nagyon tetszenek a képeid! Főleg a portrék, és a tájképek bűvöltek el, egyszerűen fantasztikusak! További sok sikert a fotózásban!

Üdv: Évi

Laci 2011-11-08 15:58:25

Szia Zsolt!

 Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik az oldal! Időközben én is ellátogattam a Te lapodra, és nekem is nagyon tetszenek a munkáid!

A fotózásról való filozofálás jó ötlet, annál már csak egy hasznosabb dolog van: a fotózás! :)

Privátban kereslek hamarosan!

Laci

Datki Zsolt 2011-11-08 15:55:05

Szia László!

 A díjátadás után (TIK) kerestelek telefonon, de megszakadt. Nem akartalak zavarni. Nagyon tetszik az oldalad. Szívesen filozófálgatnék a fotózásról...

 Üdv,

Zsolt

Sz. Feri 2011-10-06 09:11:53
Nagyon szépek a galériák, tetszenek a fotóid! Gratulálok!
Rakonczai László 2011-06-21 18:46:08

Szépséges Modellem, Egyetlen Tánctanárnőm, Kedves Barátom!

Tökéletes példája vagy életemben annak, hogyan lehet valamit végtelen alázattal, törhetetlen lelkesedéssel, és sosem múló kitartással, lendülettel csinálni. Téged fotóznom sosem egyszerű feladat, hiszen rendkívül összetett, színes, és elragadó személyiségedet egy-egy képben visszaadni csaknem lehetetlen. Pont ezért legutóbbi fotózásunk óta jónéhány ötletem született Veled kapcsolatosan, hogy ezt a csaknem lehetetlen feladatot lehetségessé tegyük, s ne legyünk kép-telenek :-)  Hiszen ha van ember, aki nem ismeri a szót: képtelenség, akkor az Te vagy! :-)

Várva várom közös munkánkat, és szívből köszönöm drága soraidat!

Ölellek!

Anett 2011-06-21 11:00:48

Egyetlen Fotósom!

Eme csodás, felemelő, alkotói munkádat dicsérő, alázattal teli tudásod kiemelő sorok után mit is írhatnék... Hiszen csak egy vagyok azon hozzá nem értő, de csillapíthatatlanul lelkes "modelljeid" közül aki elismerését szeretné kifejezni itt a nyilvánosság előtt is azért a cselekedetedért, hogy évekkel ezelőtt gépet ragadva Te is elindítottad a művészet azon csodáját, mely a valódi pillanatok átélésében rejlik és mely megörőkítésében újra és újra átható érzéssel tölti meg lelkünket! Csak saját nevemben írhatok köszönettel fűszerezve mindazért az élményért melyet fotóalbumom nézegetése során újra és újra átélek!

Baráti szeretettel és öleléssel!

 Anett

Rakonczai László 2011-06-21 18:46:19

Kedves Dorka!

Szívből köszönöm soraidat, a szerencse és az öröm az enyém, amiért egy ilyen szép párt fotózhattam!

Nagyon sok boldogságot kívánok mégegyszer, és őszintén remélem, hogy hamarosan már a babafotózás részleteiről egyeztethetünk... ;-)

Laci

Bajnóczi Dóra 2011-06-19 15:13:56

 

Kedves Laci!

Gergővel nagy egyetértéseben azt kell hogy mondjam, a képek szuperek lettek! Nagyon-nagyon tetszenek, igazán tehetséged van a jó pillanatok elcsípéséhez!

Köszönjük, hogy Te is megőrizted az esküvőnk emlékeit, ez sokat jelent nekünk!

Bízom benne, hogy a többiek is hamarosan kedvet kapnak, hogy Téged válasszanak fotósuknak, nem fognak csalódni! :))

 

Köszönettel: Dorka

Rakonczai László 2011-06-09 06:10:41

Szia Gabi!

Nagyon köszönöm!

Persze, hogy reklámozhatod- köszönöm! :-))

Laci

Joó Gábor 2011-06-09 06:06:15

Szia Laci!

 

Szépek a képeid :)

Gratula hozzájuk!

 Reklámozhatom? 

Rakonczai László 2011-06-21 18:46:35

Kedves Zoran!

Vajon milyen illő, helyénvaló, és teljes választ adhatnék annak az embernek, aki olyan sokat segített, és segít a mai napig is nekem a fotózás minden területén? Te már mindent tudtál a portrézásról, amikor én még csak az első, félresikerült képeimet készítettem, és nem sajnáltad az időt megosztani velem tudásodat. Bárhol is tartok most, abban hatalmas szerepe van útmutatásokká érő tanácsaidnak, véleményeidnek, gondolataidnak. Senki nem segített annyit, amennyit Te, és igyekszem ehhez a segítséghez méltó lenni...

Szívből köszönöm soraidat!

Laci

Zoran 2011-06-07 08:06:33

Kedves László!

Biztos vagyok benne, hogy idővel sokan írnak majd ide a vendégkönyve, és sokan fogják azt írni, hogy szépek a képek, meg ügyes vagy. Én is írhatnám, mert ez így igaz. Én mégist mást fogok írni. A Te alkotásaidat nem az ügyesség, a tökéletesre való törekvés jellemzi, hanem az alkotás iránti alázat, valamint az, hogy nem a géppel fotózol, és még csak nem is szemmel, hanem szívvel. Azért a szívvel, mert a szív az ember legbelső, legmélyebb érzéseinek tárhelye, és Te ebből mutatsz nekünk - kívülállóknak, szemlélőknek ... ebből adsz - és ezért jó nézni a képeidet. Mert amellett, hogy szépek, árad róluk mindaz, amit a fentiekben leírtam.

Üdv. Zoran

Rakonczai László 2011-06-21 18:46:44

Zsombor Barátom!

Mindenekelőtt: nagyon köszönöm megtisztelő soraidat, de úgy érzem, erős túlzásokba esel! Ahogyan Te is, én is igyekszem elcsípni a Világ, s az Élet egy-egy értékes pillanatát, s ha fotós utamon olyan társak kísérnek olykor, mint amilyen Te is vagy (egy talpig MAGYAR, erdélyi legény :) ), hát megosztom velük tapasztalataimat. Annak idején engem is sokan segítettek, s eközben jöttem rá arra, amit egyik kedvenc íróm, Ancsel Éva nálam sokkal jobban kifejezett: "Az életben nem azok a legfontosabb emberek, akiktől, hanem akikből tanulhatunk."

Remélem, mihamarabb meglátogathatlak én is Téged blogodon, avagy weblapodon, s megtekinthetem egyre érettebb, egyre mélyebb, sokszínűbb képeidet!

Közös fotózás? Bármikor, Barátom, bármikor! :)

A Tanítványod :) 2011-05-30 15:40:25
Nos, mit is írhatnék? Hogy tetszenek és szépek a fotóid. Azt mindenki tudja és aki még nem, az majd tudni fogja. de van itt más valami. Úgy érzem, felettéb szerencsés -hát, ember még nem, de- legény vagyok, hogy Tőled és még egy pár, sokak által tisztelt fotóstol tanulhatok. Munkáiddal és hozzáállásoddal példát mutatsz a korombelieknek, de ha ez nem lenne elég, nagyon soakt segítesz is nekik. De van egy szomorú dolog, az írásaid már-már annyira jók, hogy őket olvasva, azt kérdem magamtól: Miért nem lett ez László egy író/költő. De mint, ahogy mondani szokták minden rosszban, van valami jó és fordítva. Nos itt az a jó, hogy még nem vagy elkésve, hogy a Te nevedet lássam viszont, egy fotós könyv fedőlapján.:) Szivesen fotóznék majd egyszer veled.:) Gratulálok a weboldalhoz és a bloghoz egyaránt. Üdv.